top of page
  • Foto van schrijverLucy Bennett

Pilot eerste Ziggy's met ’s Heeren Loo

Begin 2023 slaan Ziggy Mobility en de Nederlandse zorgorganisatie 's Heeren Loo de handen ineen om de eerste Ziggy-prototypes te testen.


Zes locaties deden mee aan het testen van deze toestellen gedurende een periode van acht weken, waarbij zorgverleners, cliënten, fysiotherapeuten en gedragswetenschappers betrokken waren.


Job en Lucy (Ziggy) en Else van der plaats ('s Heeren Loo) trappen de pilot af
Job en Lucy (Ziggy) en Else van der Plaats ('s Heeren Loo) trappen de pilot af

Begeleiders waren onder de indruk van de verandering in communicatie tussen henzelf en hun cliënten met een lichamelijke en verstandelijke beperking: ‘een wandeling voelde meer als een wij-activiteit, minder controlerend en meer samen’.

Op organisatorisch vlak waren de innovatiemanagers enthousiast; de verzorgers lopen minstens één keer per dag met elke cliënt, aangezien Ziggy meer betekenis aan die activiteit geeft, kan dit een grote impact hebben.

Het Ziggy-team versnelt nu de laatste ontwerpstappen en integreert de waardevolle feedback van de verzorgingstehuizen over het gebruiksgemak.



Deze pilot is een geweldige ervaring geweest voor zowel Ziggy Mobility als 's Heeren Loo, en heeft waardevolle inzichten opgeleverd in de werking van verzorgingstehuizen en mobiliteitsproducten.

We kijken er naar uit om deze goede relatie met ‘s Heeren Loo komend jaar verder uit te bouwen!



Nuttige links:

  • Lees hier hoe 's Heeren Loo werkt om een positieve impact te maken op duizenden levens in Nederland

19 weergaven0 opmerkingen
bottom of page