top of page
  • Foto van schrijverLucy Bennett

Inspirerende feedback uit nieuwe Ziggy demo’s

Het afgelopen jaar hebben we met een divers team hard gewerkt om Ziggy te optimaliseren. En het resultaat mag er wezen! Naast dat Ziggy in een hip nieuw jasje is gestoken is hij nu beter bestuurbaar, en makkelijker te retrofitten.


Een filmpje gemaakt door cliënten van 's Heeren Loo's Omroep VED


In samenwerking met ’s Heeren Loo hebben we op hun woonzorgpark in Ermelo de nieuwe Ziggy uitgeprobeerd, en met goed resultaat! Opnieuw transformeerde Ziggy de manier waarop we rolstoelen duwen: zij-aan-zij, met betere conversaties, en een gevoel van gelijkheid.


Om de impact van Ziggy te evalueren, hebben we de feedback van drie groepen experts die betrokken zijn bij de zorg voor rolstoelgebruikers verzameld.

  1. Begeleiders zagen dat zij beter en langer contact met hun cliënten konden houden door het gebruik van Ziggy

  2. De betrokken gedragswetenschapper rapporteerde dat door Ziggy gelijkwaardig contact plaatsvindt. Waardoor een gevoel van rust en veiligheid ontstaat bij de cliënt.

  3. Fysio- en ergotherapeuten bevestigden dat Ziggy binnen de Arbonormen valt.


Bij Ziggy Mobility is onze focus nu gericht op de laatste paar stappen om Ziggy naar te markt te krijgen, hieronder vallen CE-certificering en productie.


Wil je weten wat we binnen jouw organisatie zouden kunnen betekenen? Schrijf je in bij onze wachtlijst, of neem contact op via ons contactformulier of info@ziggy-mobility.nl!


Nuttige links:

  • Lees hier hoe ’s Heeren Loo innoveert om de zorg telkens weer een stukje beter te maken

  • Lees hier hoe Omroep VED zich inzet om het beste uit hun cliënten te halen

 

135 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page