top of page

Probeer Ziggy bij Rijndam!

Gebruikt u een rolstoel, en kan u zelf transfers maken in en uit de rolstoel, dan kan u meedoen met deze pilot!

U - de cliënten en medewerkers van Rijndam Revaldiatie en uw familie en mantelzorgers - krijgen de kans om Ziggy uit te proberen, de zij-aan-zij rolstoel die momenteel wordt ontwikkeld door clinici en ingenieurs van Rijndam, TU Delft en Erasmus MC. Deze kans geeft u - de gebruiker - de kans om mee te helpen en denken aan de verdere ontwikkeling van dit product.

Bij aanmelding wordt u toegevoegd aan de deelnemerslijst. U krijgt een tijdslot van 1 uur binnen uw aangegeven beschikbaarheid. 

U wordt gevraagd om met twee personen (of meer) aanwezig te zijn zodat u Ziggy kunt uitproberen met de door u gekozen duwer/rolstoelgebruiker. 

Het accessoire is nog in ontwikkeling en is geen afgewerkt product. Daarom heeft het geen CE-markering of goedkeuring. Daarom zijn er risicobeoordelingen en veiligheidsmaatregelen opgesteld die prioriteit geven aan de veiligheid van de gebruikers. Op verzoek kunnen deze documenten worden gedeeld. Als deelnemer wordt u gewezen op de risico's en wordt u gevraagd een formulier in te vullen waarin dit wordt vermeld.

IMG_6893.JPG

Address

Rijndam Westersingel Locatie

Westersingel 300

3015 LJ

Rotterdam

Date

Vrijdag 24 februari

Timings

14:30 - 15:30

15:30 - 16:30

Contact

Welke tijd zou u willen?
bottom of page